Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

18-06-2019: Maritim debat på Folkemødet: Skal Østersøen kun være for sæler?

Endnu en gang var gråsælerne til debat på Folkemødet på Bornholm, og igen kunne tilhørerne til en debat, arrangeret af Danmarks Fiskeriforening, opleve fiskernes frustration over at der ikke er sket noget i sagen om forvaltningen af sæler.

17-06-2019: Udlodning af polsk hjortejagt ved FM i Natur- og Jagtsti

Alle, der har bestået jagtprøven, kan deltage ved årets forbundsmesterskab i Natur- og Jagtsti. Hovedpræmien er en hjortejagt i Polen inkl. hjort op til 4,99 kilo, sponsoreret af Diana Jagtrejser. Tilmeld dig med det samme og få denne unikke chance for en drømmerejse til udlandet.

13-06-2019: Fokus på terrænpleje: Tag med på markvandring den 25. juni

I samarbejde med Tonny Lønne, DLF og DJ, indbydes til markvandring med fokus på terrænpleje som tilgodeser markvildtet. Det er gratis at deltage, og vi mødes i Bredebro den 25. juni klokken 18.00.

13-06-2019: Jægere i krig: Besat og befriet

I maj 1945 blev Danmark atter frit efter fem års tysk besættelse. Danske jægere deltog under krigen meget aktivt i modstandskampen. Femte afsnit af magasinet Jægers tema om jægere i krig fokuserer på modstandskampen under Anden Verdenskrig.

12-06-2019: Pas på knivene på internettet

Det kan virke fristende og ganske uskyldigt, men lad være! Stadig flere jægere mister politiets samtykke til jagttegn på grund af køb af udenlandske knive på internettet.