Du er her. #1 - Foreningswebsite > Nyheder

15-07-2020: Mand dømt for ulovlig jagt

Dom: bøde på 7.500 kroner samt konfiskation af natkikkert og ulige 14-ender. Forbrydelse: nedlæggelse af kronhjort 2 ½ time efter solnedgang. Jægerformand udtaler, at der er brug for at se på strafudmålingerne generelt set.

15-07-2020: Bliv NaturligVis på liste over bedste uv-forløb

Den interaktive portal med undervisningsmateriale til folkeskolen, Clio, og projekt Bliv NaturligVis er gået sammen om at udgive to undervisningsforløb i forbindelse med det nye skoleår. De har nu begge fået en plads på Clios liste over de absolut bedste forløb til årsplanen.

14-07-2020: Grundfærdighederne Sit og Nej

Andet afsnit i jægerforbundets sommerserie om hundetræning handler om grundfærdighederne Sit og Nej. Mens den første typisk hurtigt tillæres, glemmer mange at træne den anden.

13-07-2020: Hvordan kommer jeg på jagt?

Den billigste og bedst dækkende mulighed er igennem Danmarks Jægerforbund. Find en af vore cirka 800 jagtforeninger, som råder over egen jagt, og meld dig ind her.

10-07-2020: Udbud: vinder 2 taber 1

Danmarks Jægerforbund har i 2020 budt på tre udbud: formidling, markvildtindsats og uddannelse. De to første er vundet – det sidste tabt.