Hvalpemotivation til den nye jagthund i Skovbo

Denne træning henvender sig til dig og din hund, som ikke før har gået til træning. Kurset henvender sig primært til hvalpe op til 6 mdr.

Kurset hjælper dig og din nye jagtkammerat til den bedste start på et langt og berigende samarbejde, som gerne skal vare tiden I har sammen.

Vi træner kun med positiv forstærkning, det vil sige at al træning er belønningsbaseret. Det vil lægge det bedste fundament for et godt og sjovt samarbejde mellem hvalp og fører.

Her vil være introduktion til klikker-konceptet – ikke et krav.

På kurset vil fokus være på at skabe det tætte bånd imellem jer, så I fra starten får den gode kontakt, der vil opbygge det stærke samarbejde videre i livet.

Vi vil hjælpe jer tættere ved at træne kontakt, ro, opstart til lineføring og indkald mm. Alt imens I styrker jeres tillid til hinanden.

Der findes selvfølgelig mange veje, der kan føre til det nære samarbejde og vi kan helt sikkert hjælpe jer til den bedste start.

Vi træner klokken 17:30 – ca. 18:30 onsdag 13/3, 20/3, 27/3, 10/4 og 24/4.

Pris: kr. 500 som betales via mobile pay nr. 46334, når du har modtaget bekræftelses mail.

Instruktør: Martin Press, jagt-, spor-, familiehundeinstruktør.

Max antal: 8 hunde

Tilmelding senest den 1/3 2024 – Skriv dit navn, hunderace og alder til KennelCapsicum@gmail.com – Venligst skriv Skovbo hvalpetræning i emnefeltet.

Vi træner på Skovbo jagtforenings område.

Generelle betingelser:

Minimum 6 tilmeldinger for at holdet oprettes
Tilmelding er bindende og der er ingen refusion

Du møder med en velluftet hund, som ikke har spist lige før træningen – alt efter alder.

Medbring:

• Høm høm poser